Follower

Sunday, June 24, 2012

(UPDATE) LOADING IKAN TONGSAN 300KG RABU MALAM

Salam,

Kalau tak der aral melintang tak hari Rabu atau Khamis ikan Tongsan akan dimasukkan sebanyak 300KG. Nanti saya akan upload sesudah gambar ditangkap untuk tatapan Umum. Beginilah rupa ikan tongsan yang handsome lagi bergaya tu.

Syukur malam tadi jam 9.40 malam ikan sampai. Saiz ikan Tongsan ada 6 ekor berat 10 kilo keatas dan 2 ekor 11KG. So tu lah ikan jackpot.  Ikan ditimbang dlu sebelum dilepaskan kedalam Kolam. Layan................ Kali ni tangguk kena guna yang besau punyer. Apa-apa pun this Saturday maybe we have a good sport Fishing Game.










Tak tahan....



BIG HEAD /CAP / SISIK HALUS


CABARAN MALAM MINGGU 23 JUN 2012

Salam,

Seleseai sudah CMM yang terbaik. Ok layan gambar peserta CMM.






Monday, June 18, 2012

GAME 30 JUN 2012

Salam,

Kami akan menganjurkan Game pada petang Sabtu bersamaan 30 Jun 2012. Waktu pertandingan jam 2.00 petang sehingga 7 malam. Waktu pendaftaran bermula 11 tengahari di kolam.

FISHING IS SPORT
DO IT WITH THE RIGHT WAY

                                          Semua jenis ikan dipertandingkan


Konsep Menangkap Jiwa...



Saturday, June 16, 2012

TEMPAT LETAK KENDERAAN

Salam,

Syukur tanah telah ditolak untuk membuat tempat letak kenderaan. Dari sudut atas kali ni senang dan mudah untuk Bas atau kereta untuk masuk ke tempat letak kereta. Jaan telah diratakan.

Dari sudut bawah.


dari atas



Telah diratakan untuk kemudahan Bas dan apa jua kenderan untuk Perking Lot.

Wednesday, June 13, 2012

CABARAN MALAM MINGGU16 JUN 2012


GEMENCHEH FISHING CENTER (GFC)

Yuran : RM 30
Pertandingan Memancing Gemencheh Fishing Center(GFC)
Tarikh 16 Jun 2012 (Sabtu)
Pertandingan bermula Jam 8 Malam hingga 12 Malam
Pendaftaran Bermula Jam 6.00 petang
Hadiah Rojak Chorr

1.RM 100
2.RM 80
3.RM 80
4.RM 70
5.RM 70
6.RM 400
7.RM 40
8.RM 40
9.RM 40
10.RM40
11.hingga 15 RM 30.


Sebarang pertanyaan boleh hubungi 0126046126 Ahmad//0163237845 Dafie/ 0172298619 Padil
KONSEP TANGKAP DAN LOPEH

Fishing is Sport

Monday, June 11, 2012

Gambar Pemenang Cabaran Malam Minggu

Salam,

Seperti biasa gambar-gambar pemenang Game malam minggu. Ikan terberat berjaya dinaiikan oleh saudara Zaidi seberat 5.040kg ikan patin. kali nie tepat jam 9.35malam ranking penuh. Fuh lega kali nie respone ikan alhamdulillah semuannya naik dan mau makan umpan. Syukur juga selepas ikan pacu masuk semua ikan mau makan umpan. So boleh view gambar-gambar dibawah :-


Gambar Pemenang Pertama.. berlagak seh....hahahaha


dan seterusnya...



Peserta Husband and Wife. Peserta wanita pertama menaikkan ikan pacu saiz 2.650kg

Ranking C.M.M di G.F.C

Ni bukan pemenangnya...tau...ikan tu ha....5.040kg berat seh...







ikan Pacu berat 4.045kg









Habis Reban Ayam Den!!

Salam,

Pagi-pagi Ahad kami dikejutkan dengan bunyi yang kuat. Bangun-bangun tengok aduh.......habis reban den dihimpap dahan pokok yang reput. Ranap Atap Reban Den...hmmmm letihnya....berat gilor pulak tu....nak tarik dan angkat memang tak dapat nak sorang-sorang. Nasib anak didik takder..kalau tidak lagi sengsara....nanti repairlah ..









Friday, June 8, 2012

GAME MALAM MINGGU


GEMENCHEH FISHING CENTER (GFC)

Yuran : RM 30
Pertandingan Memancing Gemencheh Fishing Center(GFC)
Tarikh 9 Jun 2012 (Sabtu)
Pertandingan bermula Jam 8 Malam hingga 12 Malam
Pendaftaran Bermula Jam 6.00 petang
Hadiah Rojak

1.  RM 100
2.  RM 60
3.  RM 60
4.  RM 50 
5.  RM 400
6.  RM 60
7.  RM 40
8.  RM 40
9.  RM 40
10.RM 50
11 hingga 15  Hadiah Hamper



Sebarang pertanyaan boleh hubungi 0126046126 Ahmad//0163237845 Dafie/ 0172298619 Padil

Fishing is Sport

Wednesday, June 6, 2012

MASUK IKAN PACU 500KG 6 JUN 2012

Salam,


Hari nie kami akan masukkan ikan pacu saiz berat 2kg ke 5kg. Sesiapa yang berminat nak tengok ikan masuk jemput0jemput datang sebelum jam 3 petang. Ikan Pacu cam nor? Ha..nie bentuk ikan Pacu. Nak mencari Tongsan punnyer laaaa payah....Berminggu-minggu den tunggu. Tapi takder rezeki. So apa-apa saya masukkan ikan pacu dulu. Kasi layan sama dia.....So beginilah cara ikan dimasukkan. Bukan tu mati ye...tetapi di beri ubat tido supaya tak stress dlm tanker. Lain orang lain caranya. So boleh view gambar ikan-ikan pacu dibawah.












Memang suke bila time ikan masuk. 


T.Q bro for helping us!!!!!


Friday, June 1, 2012

Game Malam Minggu Terbaik

Pertandingan Memancing Gemencheh Fishing Center(GFC)
Tarikh 2 Jun 2012 (Sabtu)
Pertandingan bermula Jam 8 Malam hingga 12 Malam
Yuran : RM 30
Pendaftaran Bermula Jam 6.00 petang
Hadiah Rojak

1.  RM 100
2.  RM 80
3.  RM 70
4.  RM 400 
5.  RM 70
6.  RM 60
7.  RM 60
8.  RM 50
9.  RM 50
10.RM 100

11 hingga 12 hadiah 4 Jam Memancing hadiah harian
13 Hingga 15 hadiah Hamper

Sebarang pertanyaan boleh hubungi 0126046126 Ahmad//0163237845 Dafie/ 0172298619 Padil

Fishing is Sport.