Follower

Wednesday, June 10, 2015

GFC THE BEST 2015

Assalammualaikum
Lama tak update blog ni selepas dah ada facebook. Katanya ia adalah tempat tepat untuk berhubung dan menyampaikan maklumat kepada semua.So saya akan berusaha update bagi menyampai secara blog dan facebook.

Utk makluman sempena Ramadan yang akan tiba, GFC akan berusaha untuk re schedule time table memancing. So kepada pemancing nnt kami akan update dan memberi tahu melalui sms.

ANYTHING BOLEH VIEW DI WWW.FACEBOOK.COM/GFISHC


Saturday, January 24, 2015

CEPAT!!!!! GAME ON 31 JANUARI 2015 2000++++

KOLAM PANCING GEMENCEH(GFC). 
Pertandingan Memancing(RANGKING MAUT- SUPREME .

Sabtu 31-1-01 5.
Jam 8.30mlm-1pg.
Penyertaan rm50/joran.
HADIAH DITAWARKAN
(terberat- pt.pc.rohu).
1rm1000.
2rm400.
3rm300.
4rm200.
5rm100.
6rm100.
7rm80.
8rm80.
9rm70.
10rm70.
11rm60.
12rm60.
Bonos kap No1rm120.2rm80.3rm60.
1 Hadiah Cabutan bertuah
Peraturan,pelampong/organ haiwan dilarang.2mata,perambut bebas(wajib guna batu mati/hidup).
Pendaftaran awal digalakan mulai jam 5ptg 31hb .SEMUA PEMANCING DIJEMPUT.Sebarang pertanyaan hubungi
‪#‎richworks‬ 011-1288 2592

Monday, May 6, 2013

SETINGGI -TINGGI TAHNIAH KEPADA YB MOHD ISAM DIATAS KEMENANGAN



WARGA GFC 
MENGUCAPKAN SETINGGI-TINGGI TAHNIAH DIATAS KEMENANGAN
DAN 
KAMI SANGAT BERBANGGA 
KERANA 
ANDA ADALAH YB KAMI.

Thursday, April 18, 2013

MAJALAH UMPAN IS COMING TO TOWN ON 21 APRIL 2013


Untuk makluman 

MAJALAH


akan datang ke Kolam Pancing Gemencheh pada Ahad ni bersamaan 21 April 2013 untuk sesi pengambaran. Saya menjemput kepada seluruh warga pemancing untuk hadir pada sesi tersebut yang akan berlangsung pada Ahad 21 April 2013 jam 3.00 Petang. 

Sebarang pertanyaan hubungi saya
GFC
0163237845

TERBAIK KETUA PEMUDA UMNO CAWANGAN TAMPIN "MOHD ISAM" TURUN PADANG KETIKA GAME


So ni sambungan gambar game tempoh hari. Apa-apa pun peristiwa dan kejadian ketika dan saat itu adalah sangat manis dan terbaik kerana 
"KETUA PEMUDA UMNO CAWANGAN TAMPIN 
MOHD ISAM" 
bersalaman dengan semua pemancing yang hadir ketka itu.


Inilah yang dikatakan jiwa rakyat sobab salam sorang-sorang pemancing tu. Bukan time nie je....den konal dio...